فواید قهوه روبوستا
قهوه یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها در جهان است که روزانه بیش از دو میلیارد فنجان از آن نوشیده میشود. دو نوع قهوه که بیشترین مصرف را دارند، عربیکا و روبوستا هستند. قهوه روبوستا به عنوان موج قهوه در حال افزایش و محبوبیت است.
فواید قهوه روبوستا
قهوه یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها در جهان است که روزانه بیش از دو میلیارد فنجان از آن نوشیده میشود. دو نوع قهوه که بیشترین مصرف را دارند، عربیکا و روبوستا هستند. در حالی که عربیکا بیشتر در کافهها و کافیشاپها در کشورهایی مانند ایالات متحده مصرف میشود، قهوه روبوستا به عنوان موج بعدی قهوه در حال افزایش محبوبیت است.
قهوه روبوستا که مدتهاست در قهوههای فوری و مخلوطها استفاده میشود، در حال تجربه یک رنسانس در دنیای قهوه تخصصی است. قهوه روبوستا نه تنها یک تجربه طعم منحصر به فرد ارائه میدهد، بلکه مزایای متعددی نیز دارد.
قهوه روبوستا چیست؟
قهوه روبوستا گونهای از قهوه است که به دلیل طعم جسورانه و عمیق خود شناخته میشود. روبوستا ۴۰٪ از تولید جهانی قهوه را تشکیل میدهد و روی بوتهها و درختانی با گیلاسهایی که برای فرآوری و خشک شدن میرسند، رشد میکند. این نوع اصلی قهوه تولید شده در ویتنام است که دومین تولیدکننده بزرگ قهوه در جهان است.
دانههای قهوه روبوستا گردتر و کوچکتر از قهوههای عربیکا هستند و یک برش مرکزی (خط) صافتر دارند که از وسط به پایین امتداد مییابد. از نظر طعم، قهوه روبوستا آجیلی، شکلاتی تیره و پررنگ است.
آیا قهوه روبوستا سالم است؟
برای کسانی که به دنبال کاهش مصرف قهوه خود هستند، قهوه روبوستا تقریباً دو برابر دانههای قهوه عربیکا کافئین دارد، ۲.۷٪ در مقایسه با ۱.۵٪. در نتیجه، میتوان قهوه روبوستای کمتری نوشید و در عین حال از مزایای چندین فنجان قهوه عربیکا بهرهمند شد.
علاوه بر این، قهوه روبوستا در مقایسه با قهوه عربیکا مقادیر بیشتری اسید کلروژنیک و آنتیاکسیدان دارد. مطالعات انجام شده بر روی اثرات اسید کلروژنیک، مزایای سلامتی مانند کاهش فشار خون و افزایش متابولیسم را نشان دادهاند که آن را به یک انتخاب قهوه ظاهراً سالمتر تبدیل میکند.
فواید قهوه روبوستا چیست؟
قهوه روبوستا علاوه بر فوایدی که برای فرد دارد، مزایای زیادی برای محیط زیست و اکوسیستمهای اطراف ما نیز دارد. روبوستا در مقایسه با عربیکا در آب و هواها و ارتفاعات متنوعی رشد میکند که برای رشد به شرایط دقیقی نیاز دارد. روبوستا همچنین به طور طبیعی مقاومتر و مقاومتر است - محتوای کافئین بالای آن باعث میشود که در مقایسه با عربیکا در برابر آفات مقاومتر باشد.
به همین ترتیب، قهوه روبوستا ممکن است کلید تولید پایدار قهوه در آینده باشد، زیرا میتواند با آفتکشها و منابع کمتری که برای تولید محصولات بزرگ مورد نیاز است، راحتتر از قهوه عربیکا رشد کند.
با ادامه تکثیر قهوه تخصصی روبوستا در سراسر جهان، شاهد خواهیم بود که مناطق وسیعی از زمین برای تولید حفظ یا نجات داده میشوند، جایی که دیگر نمیتوان قهوه عربیکا تولید کرد.
یکی از بهترین مزایای قهوه روبوستا همچنین توانایی آن در صرفهجویی در هزینه برای همه است. برای کشاورزان و تولیدکنندگان، قهوه روبوستا به مواد شیمیایی و آفتکشهای کمتری نیاز دارد و به دلیل مقاومت طبیعی آن به عنوان یک گیاه، میتواند با شدت کمتری تولید شود.
برای نوشیدنیهای قهوه و مصرفکنندگان، قهوه روبوستا معامله نهایی است زیرا برای استخراج همان مقدار کافئین از قهوه عربیکا، به قهوه کمتری نیاز است. یک کیسه قهوه روبوستا میتواند دو برابر یک کیسه استاندارد قهوه عربیکا کش بیاید، اگر کسی آن را بر اساس میزان کافئین مصرف کند.

اولین نفری باشید که دیدگاهی ثبت میکند!